Dexter`s klub kartica

ŠTA JE TO DEXTER’S KLUB KARTICA?

Dexter’s škola programiranja za djecu je društveno odgovorna ustanova koja brine o svojim klijentima, tačnije o svojim polaznicima i njihovim roditeljima. Jer ako su polaznici naših kurseva programiranja i njihovi roditelji zadovoljni to je znak da radimo pravu stvar i da smo na dobrom putu.

Dexter’s klub kartica naš je znak pažnje prema našim polaznicima.

Dragi polaznici, želimo vašu vjernost nagraditi brojnim pogodnostima, a jedna od njih je i Dexter’s klub kartica pogodnosti, koja vam omogućava popust pri upisu na sledeće nivoe i kurseve u našoj IT laboratoriji u Bijeljini, kupovini raznih proizvoda, upis u razne škole sporta, stranih jezika, kupovinu računara, računarske opreme, mobilnih telefona i drugih elektronskih uređaja, kupovini sportske opreme i još mnogo toga.
Pri korištenju usluga ili kupovini u firmama sa kojima je naša IT laboratorija dogovorila popust dovoljno je da na navedenim mjestima pokažete svoju Dexter’s klub karticu, te na taj način ostvarite pogodnosti.

Popusti sa Dexter’s klub karticom se kreću od 5 do 10% za upis na kurseve u Dexter’s školi programiranja i drugim školama sporta i stranih jezika, do čak 20% na neke od artikala u našim partnerskim firmama.